Naturliga produkter för torra nosar och torra trampdynor

snoutHundens nos är känslig och blir den uttorkad gör det lätt ont. Snout Soother återfuktar och mjukgör nosen så att den snabbt återfår sin form. Bara på några dagar med denna helt naturliga och mjukgörande produkt får den spruckna eller såriga nosar att bli helt återställda Appliceras direkt på nos 2-3 gånger/dag. Produkten är gjort på endast helt naturliga och organiska ingredienser.

Dog News har testat Snout Soother på en hund vars nos var sprucken och uttorkad, vi har tidigare provat allt som veterinären rekommenderat utan synbart resultat. Redan efter 2 dagars kontinuerlig användning (5 ggr de första dagarna) såg vi resultat. Nosen ser mycket friskare ut och inte alls så torr som tidigare. Sprickorna börjar försvinna och vi kommer att fortsätta använda Snout Soother då vi har stor tro på att hunden äntligen kommer att återfå den vackra mjuka nos hon brukar ha.

pawHundars trampdynor är känsliga och från snö, grus, salt, och vått underlag torkas de lätt ut och kan lätt få rispor och sprickor. Paw Soother mjukgör hundens trampdynor och de återfår snabbt sin smidiga yta!

Applicera förebyggande veckovis, vid rispade och spruckna tassar 2 gånger/dag. Förebygg mot vinterns tuffa underlag med denna helt naturliga och organiska tassalva.

 

pawtecPawTector fungerar förebyggande som en vaxbarriär för hundens trampdynor mot kalla och varma underlag. Perfekt under den kalla vintern med snö, salt, is och grus.

Paw Soother och PawTector fungerar bäst i kombinationen, återfukta och skydda.

Gjord på helt naturliga och organiska ingredienser.

 

 

The Green Dog är ett företag som säljer naturliga produkter till hundar där fokus ligger på kvalitet utan tillsatser.

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.