Godis för allergiska eller överviktiga hundar

Beef-stick-funk-till-hemsidan

Nu är de här – Nyheter från Vitakraft! Nu finns det godis för allergiska eller överviktiga hundar. Eller kanske vill du enbart förebygga fetma och vara försiktig med kaloririka godisbitar då passar Beef-Stick Low fat utmärkt. 
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
low
Beef-Stick® Low Fat för hundar med viktproblem, innehåller 20% mindre fett än t.ex. Vitakrafts vanliga Beef-Stick med oxkött och innehåller även L-karnitin för aktiv fettförbränning. 95% kötthalt av mager kalkon med hög smaklighet.
 VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
hypo
Beef-Stick® Hypoallergenic är inte enbart unik med sin smaklighet, den är även allergivänlig med noggrant utvalda källor för protein och kolhydrater särskilt lämplig för överkänsliga och allergiska hundar.
vitakraft-logo-sh


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.