Nu säljer polisen valparna för 2 000 kronor

Tidigare meddelade polisen att de fyra upphittade insmugglade valparna skulle bli enormt dyra att köpa för eventuella nya ägare. Prislappen skulle ligga på mellan 20-25 000 kronor per valp, på grund av omhändertagandet och isoleringen.

Nu har polisen i Östergötland ändrat sig och valparna är till salu för 2 000 kronor styck. Detta blev möjligt eftersom Svenska Djurskyddsföreningen har tagit på sig ansvaret att stå för en ansenlig del av kostnaden för isoleringen.

Priset för varje valp är bestämt till 2 000 kronor inklusive veterinärbesiktning och vaccination. För att säkerställa att valparna kommer till lämpliga hem kommer polisen att pröva och godkänna lämpligheten hos de som är intresserade av att köpa en valp.

Är du intresserad av att köpa en valp?
Du som har intresse av att köpa en av valparna bör mejla till polisen på mejladressen: registrator.ost@polisen.seDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Nu säljer polisen valparna för 2 000 kronor

  1. Ingalill Svedman skriver:

    Hej, vi är intresserad av en hund men kommer inte in på sidan för intresseanmälan. Kravet är en tik pga att vi har en blandras tik redan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.