Dog News listar plus och minus för nya hundvänliga Mercure Hotels

hotel

I december skrev Dog News om att Mercure Hotels öppnar dörrarna för ressugna hundar.  I helgen provsov Dog News med några hundar på ett av Mercures hundvänliga hotell.

Vid ankomst lotsade den trevliga receptionisten oss via telefon ned i den låsta parkeringshallen, så bilen stod tryggt under natten då vi själva låg och sov skönt i våra sängar.

hotel7

Incheckningen gick snabbt och smidigt, hundarna hann knappt ur kopplen innan de rusade fram till biabädden med goodie bagen för att kolla vad som gömde sig i påsen….

hotel2

Goda tuggpinnar med torkad kyckling smakade utmärkt efter flera timmar i bilen……

För den som vill ställa ut hund på Malmömässan så ligger Mercure hotell perfekt placerat drygt 2 km från Mässan.

hotel5

Den inbjudande sängen lockade mera än restaurangen denna gång. Men för Er som har mera tid på er så rekommenderar vi att prova på restaurangens utbud för hundar som kan bestå av tex en tuggpinne poulet fumé, lättrökt barbeque-stick till skålen med Eau de Mercure, eller Poulet filet naturel, lättuggad kycklingfilé, toppad med en Biscuit à la boeuf. I Mercure Hotels restaurang Le Bistro har hunden en egen meny med humana priser.

hotel8Bakom hotellet låg en park på bekvämt avstånd att rasta hundarna, förstås skall de vara kopplade och du plockar upp efter din hund.

Även priset per natt för hund är förmånligt 150 kr mot andra hotell i Sverige som tar upp emot 500 kr i samband med hundutställningar. Mercure Hotels finns i Malmö, Stockholm och Nyköping.

hotel6

Tuggbenen räckte länge……skall vi sova redan jag har lite kvar att tugga innan natten…..

Stort Plus: Vid utcheckningen regnade det och vi fick låna ett paraply då vi skulle hämta bilen så vi inte blev genom våta. Väldigt vänlig och service minded personal! 

Det var ingen som skällde på hundarna trots att hundarna skällde på gästerna som kom och gick sent på kvällen!

Minus: Tyvärr var det kallt på rummet, elementet stod på för fullt men ingen värme vilket vi påpekade först då vi checkade ut. Vi är säkra på att det hade åtgärdats om vi omtalat detta på kvällen innan, men två mjuka sköna täcken kompenserade detta……Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.