Vill du har ersättning för vab med hund – kontakta ditt försäkringsbolag

hund

Är du intresserad att kunna köpa ett tillägg i din hundförsäkring som ger dig rätt till ersättning då din hund är sjuk, så kallad vabförsäkring? Och vad säger din arbetsgivare?

Artikeln ovan finns att läsa i Hundsport 4/2015, där Dog News gjort en förfrågan hos flera försäkringsbolag om hur de ställer sig till en tilläggsförsäkring som ger hundägaren rätt till ersättning vid vab då hunden är sjuk.

Agria, IF, Folksam och Sveland är alla öppna för att göra ett tillägg i sin hundförsäkring utifrån efterfrågan. Alla Ni som är sugna på att kunna vabba med ersättning då hunden är sjuk skall kontakta sitt försäkringsbolag och visa ert intresse. En stor efterfrågan direkt till bolagen styr också om en vabförsäkring kan bli verklighet.

Sedan är det en annan femma om arbetsgivaren är med på noterna, om ett veterinärintyg för hunden kan ses som anledning nog att ge dig ett par dagars ledighet med kort varsel?!Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vill du har ersättning för vab med hund – kontakta ditt försäkringsbolag

  1. Ewa Svanström skriver:

    Det vore ju jättebra och jag tror att det finns arbetsgivare som verkligen skulle förstå det annars kan man kanske få jobba in ledighet efteråt när hunden mår bättre om man inte jobbar över och spar timmarna utifall det skulle behövas längre fram.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.