Spara pengar – Kampanjer hos Vetzoo.se

vet vet2 vet3Just nu 10% rabatt på allt rasfoder från Royal Canin. 10% rabatt på allt foder från ProPlan och 20% rabatt på kosttillskott från Svenska Djurapoteket. Allt detta finner Du hos Vetzoo.se genom att klicka på banners bilderna ovan.

P.S. Visste du att du inte behöver vara hemma för att ta emot ditt paketet? När du beställer med hemleverans från oss lämnar vi paketet utanför din dörr.

vet4VetZoo.se erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till ditt husdjur som vi levererar ända fram till din dörr. Vid beställning har du möjlighet till kostnadsfri veterinärrådgivning. Som kund omfattas du av VetZoos unika trippelgaranti som innebär att om du inte är nöjd med våra produkter, leveranser eller vår service får du pengarna tillbaka. Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Spara pengar – Kampanjer hos Vetzoo.se

  1. Inger Karlsson skriver:

    Visste du att du inte behöver vara hemma för att ta emot ditt paketet? När du beställer med hemleverans från oss lämnar vi paketet utanför din dörr.

    MVH

    Inger Karlsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.