Vill din hund bli testpilot för Doggy?

DoggyTestpilot

Nu har du och din hund chansen att vara med i en exklusiv skara. Ni har dessutom chansen att vinna fantastiska priser. Doggy Professional bygger nu upp en kampanjpanel bestående av hundägare runtom i Sverige. 

En kampanjpanel med testpiloter för Doggy hundmat. Du och din hund kommer få testa Doggy’s populära foder och vara deras ”bollplank” ute i hundsverige. Alla hundägare har möjligheten att anmäla sin hund och vara med. När man anmält sig får man helt enkelt testa fodret och svara på några enkla frågor. När anmälan och svar är registrerade har ni även möjlighet att vinna utvalda märkeskläder till dig och din hund. Ny vinnare utses varje vecka.

Vad väntar du på?

Anmäl din hund på www.doggytestpilot.se redan idag.

Har du instagram? Dela då väldigt gärna även en bild på din testpilot och passa på att följa andra.  Hashtagga din bild med #doggytestpilot.

(För Doggy är alla testpiloter superviktiga och under 2015 kommer dessa även kunna erbjudas att ta del av fler uppdrag och/eller test)


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.