Nästan ihjälbiten av hundar – märkt för livet

ab

 Susann har mardrömmar, vågar inte gå ut och är märkt för livet efter att ha blivit attackerad av två hundar då hon jobbade med hemförsäljning.

Susann var ute på jobb och knackade på hos en man då hon plötsligt attackerades av två extremt aggressiva hundar. De var över allt, de högg i ben, armar, ansiktet och ryggen, ja över hela kroppen och Susann kämpade för sitt liv. Hon säger till AB att om det varit ett barn så hade barnet inte överlevt attacken.

Hon blev så rädd att hon inte vågade ta hjälp av mannen i huset utan som ett under lyckades hon först ta sig in i huset och sen ut till sin bil. Efter det körde hon till närmaste hus som hjälpte till att stoppa blodflödet tills ambulansen kom till platsen. Vid det laget hade hon tuppat av i sin bil.

Rättegången mot mannen kommer att starta i september och Susann önskar att man skulle införa något slag av hundkörkort för hundägare. Hunden skall också tidigare ha bitit en person redan år 2011.

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.