Turkiska djurrättsaktivister mailbombar svensk polis

Turkiska djurrättsaktivister demonstrerar i Istanbul utanför svenska konsulatet och mailbombar svensk polis. Allt sker i protest mot att polisen i Karlstad omhändertagit en turkisk hund som bitit en 5-årig pojke i låret.

I januari i år flyttade en norsk kvinna till Sverige, med sig hade hon en turkiska kamphund som kallas Kaos. Den 16 maj slet sig hunden på en lekplats och gick då till attack och bet en 5-årig pojke i låret, hunden skall ha försökt bita en gång till men missade. Pojken fick ett stort öppet sår och skador i muskeln.

Polisen omhändertog hunden men har fortfarande inte tagit beslut om hunden skall avlivas eller vad som skall ske med hunden.

Protesterna stormar in från Turkiet i form av email till Karlstadspolisen, även turkiska ambassaden i Stockholm har fått mejl från turkiska medborgare.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Turkiska djurrättsaktivister mailbombar svensk polis

  1. Vipan skriver:

    Det är inte ok med hundar som biter barn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.