Tävling – Vinn en valfri Modin bed till din hund

modin

Lagom till sommarvärmen kommer, kan Du vinna en smart Modin bed till din hund!

Genom att besvara 2 lätta frågor nedan deltar Du i tävlingen där Du kan vinna en valfri Modin bed. Vinnaren kommer att meddelas personligen via email och får då en kod så vinnaren själv kan lägga en order i shoppen hos vår sponsor Modinbed.com och beställa gratis en valfri bädd som passar just Din hund.

Du tävlar genom att sända ditt svar tillsammans med ditt namn och adress till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 18 juni 2015.

1. Hur mycket vatten dricker en 35 kg hund per dag (ungefär)?

2. Varför vill just Du vinna en Modin bed?

Vad är en Modin bed

Nu är den härliga sommaren äntligen här! Semestern lurar runt hörnet, varma dagar då vi bara kan koppla av och njuta av tillvaron tillsammans med våra hundar. Din hund kan ha det precis lika bra som du. Bara den har tillgång till lite uppfriskande kallt vatten.

Visste du att en medelstor hund som väger 35 kilo behöver dricka cirka 1,8 liter vatten per dag och ännu mer om hunden är aktiv och det är varmt ute?

Med Modin Bed har din hund alltid tillgång till vatten, tack vare den inbyggda skålen.
Den patenterade lösningen gör också att vattnet behåller kylan både bättre och längre.

Hundbäddarna är perfekta att ha i bilen eller för dig som är på resande fot med din hundkamrat. Bädden är mjuk och skön och har ett slitstarkt, miljövänligt yttermaterial med läderstruktur. Den saknar giftiga ftalater, är B2-brandklassad och är väldigt enkel att göra ren.

Bäddarna finns i olika storlek och passar de flesta hundburar på marknaden.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.