EFTERLYSNING – Lotus och Mingla lever i skogen, efter 1,5 år på rymmen

lotus

För 1,5 år sedan skrev vi denna efterlysning på Dog News: I fredags kväll (20/12-13) försvann 2 hundar i Gunnarsjö som ligger på gränsen mellan Varberg och Marks kommun, efter att folk har varit ute och letat i flera dagar så vädjar vi nu till alla om hjälp i sökandet efter hundarna. 

Nu 1,5 år senare är hundarna fortfarande på rymmen, och hundarna har setts nyligen i Marks kommun. Ägaren efterlyser nu igen sina hundar genom en annons i Markbladet där man ber alla hålla ögonen öppna och vara uppmärksamma på om man ser stora tassavtryck, välta soptunnor eller besök i komposter osv.

Lotus och Mingla har rivit upp sopor, dom äter döda djur längs vägar och järnväg. Dom äter slaktavfall som olagligt dumpas i skogen på åtminstone 2 platser.

En polisman såg dem i i december i skogen mellan Halland och Västra Götaland. Helt otroligt vanligtvis brukar hundar inte överleva så länge i naturen.

Fb grupen för Lotus och Mingla

DELA så att Lotus och Mingla får komma hem, (vi har fått flera kommentarer från läsare om att hundarna skulle vara hemma men så är alltså INTE fallet)!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
HusdjurDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på EFTERLYSNING – Lotus och Mingla lever i skogen, efter 1,5 år på rymmen

  1. Steen Hansen skriver:

    Helt fantastisk dejligt at høre, hvis disse to hunde har overlevet et helt år ude i den frie natur, så er jeg da tilbøjelig til at mene, at de har bedst af at få lov til at fortsætte deres frie tilværelse, hvis de helst vælger det.

  2. Guje Syren skriver:

    Jag tror inte dom väljer det. Dom vill säkert in i värmen till husse och matte som längtar och saknar dom.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.