Hundstråket – infosida om din hund springer bort

hundstråket

Illustrationsbild, det kan se annorlunda ut i ert hundsök

Ny infosida som svänger sig till dig vars hund sprungit bort. På Hundstråket hittar du många viktiga och direkta tips vid en hunds försvinnande som kan vara en vägledning för ert hundsök och som är väl utformade och bygger på många års erfarenhet av organiserade sök, både fysiskt på plats, men även på distans. Det finns tyvärr ingen färdig manual för varje enskilt hundsök, utan det är viktigt att man ser till just det specifika försvinnandet.

De flesta hundar återfinns dock omgående, antingen av ägaren eller av en upphittare. Men runt om i Sverige finns det hundägare som letar förtvivlat efter sin försvunna hund. Alla lyckade hundsök, genomsyras av ett väl fungerande och organiserat samarbete, där många hjälps åt och kompletterar varandra, gärna med en eller ett par samordnare. Ett direkt agerande, ett väl fungerande samarbete samt en bra genomtänkt struktur ger många bortsprugna hundar en bra förutsättning för ett återfinnande. Hoppas ni ska finna många bra tips för just ert lyckade hundsök.

Gå vidare till Hundstråket härDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.