SM i hundkapplöpning på Borås Greyhound Park

Den 11-18 juli går SM i hundkapplöpning på Borås Greyhound Park och lockar upp emot 300 deltagande ekipage från hela Sverige. Det är Sjuhäradsbygdens Hundkapplöpningssällskap 7HS som står som värd och arrangör för SM-tävlingarna.

Utöver de 300 hundarna kommer lika många ägare till Borås under perioden för tävlingarna. Därtill beräknas ca 250 familjemedlemmar från hela Sverige. Redan från och med den 8 juli anländer ekipagen till Borås. Tävlingarna arrangeras på Borås Greyhound Park, utmed riksväg 41, skriver Borås Nyheterna.

Sveriges snabbaste hundar gör upp på Borås Greyhound ParkDet här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.