Rätt försäkring till rätt pris – en ny sajt för Dig som vill jämföra hundförsäkringar

new1 (1)

Hundförsäkring.se är en ny gratistjänst för hundägaren där du enkelt kan jämföra hundförsäkringar i Sverige.

Alla vet att hundförsäkringar blir allt dyrare för vart år som går, premien kan kosta allt från ca 1500 kronor till nästan 10 000 kronor per år beroende på var du bor, vilkens hundras du har och i vilken omfattning du väljer att din hundförsäkring skall ersätta vid skada och dödsfall.

Att besöka veterinären kan kosta skjortan, om olyckan är framme och hundvalpen tex sätter i sig något olämpligt som kräver en operation kan besöket gå loss på 20-30 000 kronor.

Då är det extra viktigt att veta att du kan känna dig trygg med valet av hundförsäkring. Detta har sajten Hundförsäkring.se tagit fasta på och erbjuder nu alla en gratis tjänst där du enkelt kan jämföra hundförsäkringar på internet.

Jämför priser, försäkringsbelopp och självrisker och de olika typer av rabatter som försäkringsbolagen erbjuder. Du kan också gå på djupet när du jämför hundförsäkringarna mellan varandra och läsa vad som är viktigt att tänka på när du ska välja försäkringsskydd, om tilläggsförsäkringar och särskilt om jakt- och avelsförsäkringar.

Du hittar sajten Hundförsäkring.se på länken här

Tjänsten kommer alltid att vara gratis för besökaren, och att den är helt oberoende från försäkringsbolagen. 

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.