Stilig väst med egen logga eller tryck

Väst-Wyndham-225x300

Tips till er alla, på en mjuk och härlig väst i microfiber tex till dig som visar upp hund i uppfödar- eller avelsklass, eller till dina valpköpare eller till medlemmarna i er hundklubb. 

Med en klubbväst med egen logga skiljer ni er ur mängden och det blir en fin reklam för klubben samt för rasen om medlemmarna kan köpa klubbvästar via klubben.

En smidig väst med dragkedja fram och två rymliga fickor för tex hundgodis eller bajspåsar eller det lilla nödvändiga du behöver ha med på din hundaktivitet. 

Du kan enkelt få en text eller din logga upptryckt på västen i en, två, tre eller fyrfärg. Du får gratis hjälp med designförslag om du inte redan har en egen logga. Låt fantasin flöda fritt och tänk ut en riktig fyndig text eller varför inte använda klubbloggan eller kennelloggan. Men tänk på att du inte får ha kennelnamnet synligt i utställningsringen.

Hos Creativereklam finns det också andra västar och modeller att välja mellan, samt olika färger och storlekar. Det finns också annat reklammaterial så som pennor, muggar, mössor, kepsar, halsdukar, jackor, skjortor och strumpor med mera. Bara att välja och vraka och visa upp ert team med eget tryck.

Du får allt detta till ett överkomligt pris och tänk vad stiliga ni kommer vara på ert nästa klubbmöte eller er nästa aktivitet!


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.