Ikeas nya ”hundparkering” inbjuder hundtjuvar att stjäla

Media runt om i världen hyllar Ikea-varuhuset i tyska Kölns nya hundparkering. Där de har gjort små gröna, konstgjorda gräsmattor och ett antal vattenskålar.

På Ikea menar man att den nya hundparkering är till för kunder som inte vill lämna sina hundar i bilen. MEN hundparkeringen inbjuder även hundtjuvar, obevakade hundar blir ett lätt byte för den som vill stjäla en hund.

Nästan varje vecka läser vi hur hundar stjäls utanför butiker, just ny efterlyses på fb två små dvärghundar som stals utanför en butik i Malmö.

LÄMNA ALDRIG EN HUND ENSAM UPPBUNDEN UTANFÖR EN BUTIK!

Därför börjar Ikea med hundparkeringDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ikeas nya ”hundparkering” inbjuder hundtjuvar att stjäla

  1. bloggbyc skriver:

    Uscha lämnar ALDRIG min hund obevakad..

  2. Idisen skriver:

    Bra skrivet! Vem i hela friden binder en hund utanför en affär år 2015? Fattar iof inte att någon kunnat göra det någongång. Obegripligt. Förutom att hunden kan bli stulen kan den ju bli anfallen av en annan hund. Vilken tortyr att sitta fast i ett koppel vid en stolpe utan möjlighet att fly eller försvara sig 🙁 Samma gäller med barn. Inte alltid de har vett att uppföra sig utan går fram till hundar. Vissa föräldrar verkar ju heller inte lära sina barn hur man beter sig mot djur…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.