Wiljas kidnappare hängde sin frus 2 hundar

Vi skrev i veckan om hur den omskrivna lilla Chihuahua hunden Wiljas kidnappare dömts till 18 månaders fängelse. Nu står han misstänkt för att ha hängt två av sin ex-frus andra hundar och kvävt ytterligare en hund till döds i en plastpåse. 

Mannen hade en längre tid varit våldsam och vid minst åtta tillfällen ska han ha tvingat sin ex-fru ner i ett hål som han grävt under sovrumsgolvet. Kvinnan låstes sedan in i hålet i golvet.

Kvinnan lyckades till sist fly hemmet och skaffade sig två vakthundar, vilka mannen vid ett besök matade med kvinnans hönor och sedan hängde han hundarna så att de kvävdes till döds. Han tvingade kvinnan att titta på då hundarna dog.

Mannen ska också ha hällt brännbar vätska på katten och tänt på, och bland annat använt katten som piltavla och kastat pilar på den. Han skall också ha tryckt in senap i ändtarmen på katten och huggit av den svans. Katten dog av sina skador.

På Arlanda flygplats i samband med en resa till Thailand skall mannen ha kvävt en hund till döds genom att lägga den i en plastpåse.

Hunden Wilja klarade sig genom ett under från denna plågoande, med enbart skador efter att mannen skurit ett chip ur hennes nacke med ett rakblad utan bedövning. Man undrar vad annat lilla Wilja tvingades genomgå?

Tvingades bo i gropen – vid åtta tillfällen

25-åring höll kvinna fången i hål – och hängde hennes hundarDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Wiljas kidnappare hängde sin frus 2 hundar

  1. Idisen skriver:

    Nej!!! Kan inte tro att en sån här människa existerar ens! Gråter när jag läser detta 😔😓😖 Vilken vanmakt man känner när man vet att sånt här verkligen pågår…hela tiden…någonstans just nu.. Det gör så otroligt ont i själen 😔😔😔😔😔😔😔😣😓

    Den här hemska jäveln som inte ens kan kallas människa borde bli inspärrad med tvångströja på livstid. Stackars stackars alla djur som råkat ut för honom 😢💔

  2. Pingback: Man döms till 2 års fängelse och skadestånd |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.