Facebookgrupp köpte hundvalp till Inger

Efter att Inger i Borås plötsligt förlorat sin hund i början av augusti kändes livet inte värt att leva. Då ingrep en vän som via en facebookgrupp samlade in pengar och köpte en ny hundvalp till Inger.

Den 10 augusti i år insjuknade Ingers hund mycket hastigt och prover visade att hunden led av en svår njursjukdom, Inger valde att låta hunden somna in.

Väl hemma kändes livet tomt, sorgen efter hunden var stor, inget var roligt längre allt kändes tomt och meningslöst. Det var då som Ingers goda vän, som ägde kullsyskonet till Ingers avlidna hund, ingrep och startade en insamling på facebook.

Det gick i rasande fart, ett femtiotal personer skänkte pengar till insamlingen som skulle ge Inger en ny hundvalp. Alla var dock inte positiva, en del olyckskorpar menade att man inte kan köpa/välja hund till en annan person. Men Ingers släktingar stöttade Ingers väns goda gärning och i dagarna bar det iväg till Eslöv där man köpte en liten Shih-Tzu och Tibetansk spaniel blandis för 7000 kr.

Plötsligt dök flera av Ingers släktingar upp hemma hos Inger och sen knackade det på dörren. Där stod Ingers väninna med en liten valp i famnen. Inger trodde att väninnan skaffat sig ytterligare en hund, men då hon förstod att valpen var till henne blev lyckan fullständig.

Tänk så mycket glädje en insamling på facebook kan ge <3

Du kan se video på Inger och hennes nya valp på länken här

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Facebookgrupp köpte hundvalp till Inger

  1. yorkielove skriver:

    Vilken underbar historia!
    Grattis Inger till valpen och till att du har en sån fantastisk väninna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.