Se programmet om DNA-tester ikväll!

Ikväll är det premiär för SKKs utbildningssatsning SKK Play för uppfödare. Det är en serie webbsända TV-program som ska ersätta de föreläsningar som tidigare arrangerades på ett antal orter inom ramen för uppfödarutbildningen.
Det första programmet i serien handlar om DNA-testernas fram- och baksidor. I studion finns SKKs genetiskt sakkunniga Sofia Malm som intervjuas av journalisten Katarina Sundberg, som bland annat kan höras i Sveriges Radios program Vetenskapsradion.
Programmet, som är ungefär en timme långt, kommer att direktsändas via skkplay.se och SKKs egen YouTube-kanal. Sändningen startar klockan 19.30 den 17 september och följs av en frågestund där du som tittar kan ställa frågor till Sofia Malm via e-post. Om du redan idag har funderingar kring DNA-test går det bra att skicka in dina frågor till skkplay@skk.se. Läs mera på SKK.seDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.