HJÄLP – Skotte på vift längtar hem

Elisabeth Spång

Foto: uppfödaren Elisabeth Spång

Sent på kvällen tisdagen den 8 september
försvann denna skönhet från sin tomt i Åkers Styckebruk.

KONTAKTA ELISABETH SPÅNG MOB. 0708 105707 ELLER MONICA SILVREUS 0702 850309

En förtvivlad matte letar överallt för att finna sin ögonsten, man har placerat ut mat med majs i för att kunna spåra hunden genom dennes avföring då majs inte bryts ned i tarmen. Förhoppningsvis hittas hunden snart och får komma hem igen.

Det går väldigt fort för en hund att ”förvildas” på mindre än tre dagar kan hunden sluta upp att lita på människan och därmed inte vilja ge sig fast mera.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.