Under hela oktober kan du fynda hundfoder från Vetzoo.se

Under hela oktober månad kan Du handla hundfoder till verkligt förmånligt pris, eller vad sägs om 10% rabatt på allt från Hill´s, och alla andra kampanjer nedan, tryck på den banner du vill köpa av så kommer Du till Vetzoo.se shop

okt okt1 okt2 okt3 okt4 okt5 Okt6

P.S. Visste du att du inte behöver vara hemma för att ta emot ditt paketet? När du beställer med hemleverans från Vetzoo.se lämnar vi paketet utanför din dörr.

VetZoo.se erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till ditt husdjur som vi levererar ända fram till din dörr. Vid beställning har du möjlighet till kostnadsfri veterinärrådgivning. Som kund omfattas du av VetZoos unika trippelgaranti som innebär att om du inte är nöjd med våra produkter, leveranser eller vår service får du pengarna tillbaka. Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.