Tax bets ihjäl av 4 lösspringande Rottweilers

Taxen Allan var en mycket duktig jakthund och kär familjemedlem, hans liv fick ett absurt slut då han mitt under dovhjorts jakt attackerades av fyra lösspringandes Rottweilers som knäckte skallen på Allan.

Paragraf 28 i lagen säger att man skall försöka avbryta attacken men går inte det får man i värsta fall skjuta den attackerande hunden, för att avbryta attack. Men detta skall ske med avsikt att försöka rädda sin egen hund, skriver Jakt & Jägare.

Händelsen inträffade utanför Nossebro och ägaren till Rottweiler hundarna säger att de hade rymt. Rykten säger att hundarna sprungit lösa i området tidigare.Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.