Stöd Cancerfondens Rosa Bandet genom att handla produkter från Svenska Djurapoteket

Stöd Cancerfondens Rosa Bandet genom att handla produkter från Svenska Djurapoteket, Du får 15% rabatt på deras sortiment under oktober månad hos Vetzoo.se, tryck på banner nedan för att se erbjudandet.

15procent

Under hela oktober månad kan Du handla hundfoder till verkligt förmånligt pris, eller vad sägs om 10% rabatt på allt från Hill´s, och alla andra kampanjer nedan, tryck på den banner du vill köpa av så kommer Du till Vetzoo.se shop

oktokt2okt3okt4okt5Okt6

16oktober

P.S. Visste du att du inte behöver vara hemma för att ta emot ditt paketet? När du

beställer med hemleverans från Vetzoo.se lämnar vi paketet utanför din dörr.

VetZoo.se erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till ditt husdjur som vi levererar ända fram till din dörr. Vid beställning har du möjlighet till kostnadsfri veterinärrådgivning. Som kund omfattas du av VetZoos unika trippelgaranti som innebär att om du inte är nöjd med våra produkter, leveranser eller vår service får du pengarna tillbaka. Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.