Köp Chris Christensen produkter på internet i Sverige

chris

Hos Cyberspace Hundcenter kan Du på internet köpa Chris Christensen Systems grooming produkter.

Du hittar hela sortimentet Chris Christensen på länken här

Chris Christensen Systems grooming produkter är ett förstklassigt komplett sortiment grooming produkter för hund och katt. 
När endast det bästa är gott nog för din hund och katt !

Cyberspace Hundcenter har en fantastisk kundsupport, Du kan känna Dig trygg då Du handlar hos Cyberspace Hundcenter!

Anita som är distributör av Chris Christensen Systems grooming produkter i Sverige och driver Cyberspace Hundcenter är utbildad massage- och laserterapeut och tar emot hundar för behandling, endera som friskvård eller rehabilitering efter skada. Se mer information på sidan MASSAGE/LASER här. Skador måste alltid undersökas av veterinär innan massage/laserbehandling påbörjas.

cyberspace


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Köp Chris Christensen produkter på internet i Sverige

  1. dognewss skriver:

    Chris Christensen Systems är dedikerade att vara banbrytande i konsten att förgylla och förädla hundars pälsar genom vård och avancerad teknologi som aldrig setts förut.
    Inga av dessa produkter har förmågan att färga eller förändra pälsens färg. Pigmenten i dessa produkter härrör från växter, alla naturligt framställda från växter. Det finns ingenting i produkterna som har förmågan att färga en päls. Alla Chris Christensen Systems vitaliserande schampoon är godkända av AKC (Amerikanska Kennel Klubben) och UKC (United Kennel Club) och används över hela världen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.