Äldre kvinna misstänks ligga bakom de förgiftade hundarna

Dog News skrev tidigare om att man i Mexiko misstänker en Djurrättsorganisation att minst 18 hundar har giftmördats då de rastats i en park i Mexiko city. Man tror också att hundmördaren som medier döpt till ”hunddödaren i Condesa” kommer att fortsätta döda hundar.

Många hundägare är avskydda eftersom de inte plockar upp bajset efter sin hundar.

Polisen misstänker nu en 63-årig kvinna efter att ett vittne hört henne berätta om att hon inte gillar hundar och hur intresserad av gifter hon är. Det räcker dock inte långt som bevisning utan polisen måste ta kvinnan på bar gärning eller finna henne på någon av övervakningsfilmerna som binder henne till de förgiftade hundarna.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.