Succén sprider sig – Raketfritt nyår även på Sturup Airport hotell

morris (1)rädd

Succén med raketfritt nyår för hundar som firats på Clarion Arlanda hotell sprider sig nu även till Sturup Airport hotell, som ligger precis vid Malmö Airport.

Flygplatsen är ett raketfritt område så kommer det garanterat att vara smällfritt runt tolvslaget och därför bjuder Sturup Airport hotell in hundägare och deras hundar att fira nyår tillsammans. Alla fyrbenta gäster får en liten present med godsaker vid incheckning. Här kan Du läsa om hur du bokar ett raketfritt Nyårsfirande på Sturup hotel

På Arlanda har succén varit ett faktum och När priserna i European Hospitality Award delas ut i november 2015 är Clarion Hotel Arlanda Airport, som enda skandinaviska aktör, nominerat i kategorin för det mest innovativa hotellet inom gästservice. Med sitt koncept ”Happy Dog” har hotellet skapat en oas på nyårsafton, fri från fyrverkerier och smällare.

Det var genom en gästsynpunkt som idén skapades. Clarion Hotel Arlandas ”Happy Dog” där hundar firar ett fyrverkerifritt nyår har inte bara gjort att hela hundsverige pratar om det och att media har riktat kameralinsen mot oss: Clarion Arlanda har lyckats uppnå visionen att öka livskvalitén för både medarbetare och gäster.

c69cc5aa268171f0d5eb8db12fab5497

 


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.