Snart dags för den populära Husdjursmässan

husdjur-toppbild

Under trettondagshelgen arrangeras Husdjursmässan för 29 gången. Mässan har blivit en årlig tradition för många djurintresserade som längtar till att få träffa allt från våra vanligaste husdjur till reptiler och exotiska fåglar.  Mässan arrangeras den 3-6 januari och   lockar runt 15 000 besökare varje år till Kistamässan i Stockholm.  

Den 3-6 januari 2016 är det dags för den 29 upplagan av den populära Husdjursmässan på Kistamässan. Är man i Storstockholmsområdet under jullovet är mässan en fantastisk kul och lärorik aktivitet för familjer och alla djurälskare. Alla djurintresserade besökare kommer att få bekanta sig med sig med hundar och katter, lantdjur i klapphagen, kaniner, getter, marsvin, samt illrar, hamstrar och möss.

Dessutom finns även grisar, ormar, degusar, exotiska fåglar, igelkottar och akvariefiskar att titta på, för att nämna några. Här kan man även passa på att fylla på sitt lager med godsaker och tillbehör till sitt husdjur hemma hos våra utställare. 

Populära evenemang på mässan är bland annat kaninutställning, ponnyridning, fotografering med orm, hundutställning, kaninhoppning och rallylydnad.

Besökaren kan tyvärr inte köpa hem ett husdjur på mässan. På mässan kan man lära känna djuren, men ett köp ska vara mycket väl genomtänkt.

För mer information, öppettider och priser besök www.husdjursmassan.com

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.