Flest hundar rymmer runt jul och nyår – Nu förebygger vi detta!

 

giphy.gif

Vi vill med det här inlägget upplysa hundägare framför allt nyblivna hundägare om riskerna att rasta hunden utan koppel runt jul och nyår.

De flesta fall där hundar rymmer sker just runt jul och nyår, hundar som blir skrämda av smällare toppar statistiken. Snart kommer vi åter att få se många rubriker och facebook inlägg där man efterlyser sin hund som kommit bort i samband med rastning på grund av att den blivit skrämd av smällare.

I år skall vi förebygga detta och upplysa ALLA hundägare om att redan nu koppla sin hund under all rastning fram till efter nyår – Ingen hund förtjänar att behöva springa bort för att hundägaren inte tar sitt ansvar och är extra måna om tillsynen av sin hund just nu, då alla är medvetna om att det förekommer smällare just under denna årstid TYVÄRR!

Dela inlägget så alla hundar får fira ett tryggt årsslut hemma hos husse och matte!

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.