Se upp för farliga hundleksaker

25867500-origpic-b7a38f

 

 

 

Inför uppesittarkvällen var jag inne på zooaffären och köpte denna leksak till en 2 kg fullvuxen dvärghund, i tron att hon skulle vara sysselsatt under kvällen. Leksaken förvandlades till en dödsfälla på mindre än 15 minuter.

 

 

IMG_3552
Under tiden som vi dukade bordet hade hunden lyckats slita loss en del av bollen i mitten och sömmen på huvudet höll på att ge efter. Måste tillägga att det är jag själv som slitit loss ben och armar för att ge till hunden som liten tröst då jag tvingades plocka bort leksaken som hon blev så förtjust i. Ben och armar på leksaken är av hållbar kvalité, två hundar sliter i var sin enda utan att dessa går sönder. För övrigt var leksaken en stor besvikelse för både oss som hundar 🙁

 

Se upp då ni ger leksaker till era hundar i jul så inga bitar lossnar och hunden sväljer dem, det kan bli en otrevlig natt hos veterinären.

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

 

 

 

 

 


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.