Hundkläder en miljonaffär

nyhetsmorgon

Idag på nyhetsmorgon var det Dogwalk på catwalken, där visade man upp en hel del olika kläder för hundar. Just kläder för hund har blivit en miljonaffär och allt fler hundägare väljer att klä sina hundar i dyrare kläder än de själva bär.

Ett handgjort halsband, ett handgjort koppel och handsydd täcke, blir allt vanligare i var hunds ”garderob”. Att de kostar 500 kronor och uppåt gör ingenting då man köper accessoarer till sin hund.

Men behöver hundar allt detta? Det är inte många hundar som faktiskt behöver kläder, små valpar och äldre hundar kan frysa och korthåriga hundar fryser lättare än långhåriga, men de flesta man möter på stan hade klarat sig utan kläder.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.