Dog News tackar Lerums djurklinik

Thank-You-Dog

Alla hundägare har säkert en otroligt duktig veterinär som alltid finns där för deras hundar. Vi vill passa på att sända vårt varmaste Tack till veterinär Gustaf Elsing med personal på Lerums djurklinik, som finns där dygnet runt och ger våra hundar vård och trygghet!

För oss är det viktigt att känna trygghet, att få vara delaktig i våra hundars vård, att få ha en personlig kontakt med veterinären och känna att personalen har tid med sina patienter. Allt detta och mycket mer har veterinär Gustaf Elsing visat oss under de år han styrt            Lerums djurklinik. Tack gif

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dog News tackar Lerums djurklinik

  1. Bettina Ulonska skriver:

    Håller med till 100%
    Tack Gustaf med personal, för att ni finns! 😙

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.