Hundloppet – motion som gör skillnad

16 april kan du och din hund göra en insats för behövande familjer – och samtidigt få skön motion och trevligt sällskap.

Hundloppet UF är ett lopp för människor som vill springa eller gå med sin hund. Loppet är ett tillfälle för er att göra något aktivt tillsammans med er hund där vi uppmuntrar till ett hälsosammare liv, samt ger er en möjlighet till att träffa andra hundintresserade där ni kan umgås och ta del av varandras erfarenheter.

Detta är ett välgörenhetslopp där all vinst går till en organisation som heter Fundación Canis som ligger i Chile. De köper in och utbildar hundar till olika sorters service- och tjänstehundar och skänker sedan bort dem till behövande familjer som själva inte har råd att köpa en färdigutbildad servicehund.

Loppet kommer att äga rum den 16 april på Kransmossen i Borås. En person får delta med max två hundar och alla hundar förutom löptikar får delta, Vi ser gärna att inga stryphalsband eller flexikoppel användas under eventet.

Läs mer om eventet och vad som gäller på hemsidan. http://hundloppetuf.se/

Hoppas vi ses den 16 April!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.