Hunden Walter vilse på Herrestadsfjället

Hunden Walter välbehållen hemma igen efter en natt som ensam och vilse på Herrestadsfjället.

Det var i lördags som Walter var med sin matte på promenad på Åleslån på Herrestadsfjället. Plötsligt hände något och Walter försvann ensam till skogs i snöovädret. Det blev en lång och ångestfylld natt för matte som letade med hjälp av vänner och facebook.

Följande morgon begav sig matte tillbaka till den plats där Walter försvann, hon kunde inte tro sina ögon då Walter helt plötsligt dyker upp. Lite tilltufsad och snöig och med sår på tassarna men annars helt välbehållen, skriver Bohuslänningen.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hunden Walter vilse på Herrestadsfjället

  1. yorkielove skriver:

    Heja Walter & matte 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.