Nu är Anders Bagge med i Agria

Idolkändisen som älskar hundar och katter har hittat hem. Under 2016 kommer Anders Bagge att ägna stor del av sin tid tillsammans med Agria Djurförsäkring på nätet och evenemang ute i landet.

bagge– Man kan tro att musik och idolletande som är min största passion, men där har ni fel. Det som betyder mest för mig är alla mina djur. Därför känns det bra att vara med i Agria under 2016. Vi kommer göra massor av kul grejor tillsammans, säger Anders Bagge som ser fram emot att träffa alla fantastiska hundar och hundägare under året.

Anders har redan dykt upp i ett par sammahang tillsammans med Agria. Under Stockholm International Horse Show var han lagledare för det vinnande laget i knockouten med ryttarna Peder Fredricson och Malin Baryard i spetsen. Han minglade också i montern, skrev autografer och snackade med folk.

 Anders Bagge är en genuin djurmänniska som har ett äkta engagemang för djur och människor. Han om någon kan bidra till att alltfler upptäcker hur härligt det är med ett eget husdjur, säger en nöjd Patrik Olsson, affärområdeschef smådjur, Agria Djurförsäkring.

Under nästa år kommer Anders Bagge finnas med vid flera djurevenemang, men också för att samla in resurser till välgörande ändamål för hund och katt.

Se hemmahos-filmen med Anders Bagge och hans engelska bulldogg Esther och katten Pelle nedan. Följ Anders Bagges djurliv på Instagram.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Nu är Anders Bagge med i Agria

  1. Dell skriver:

    Ja, det kan behövas med de svindyra priser som Agria ta för sina försäkringar. Vår årspremie på hunden sänktes ifrån 8700:- till 3400:- när vi gick över till Moderna försäkringar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.