HJÄLP – Linus dog efter hundattack – Vem är hundägaren?

I början av december blev hunden Linus svårt biten av en av två mötande hundar, vars ägare är i 20-års åldern och efterlyses härmed. Kvinnans hund som bet är vit liknande Samojed men lite mindre. Kvinnans andra hund var helsvart, lurvig med stående öron Händelsen inträffade utanför restaurang Hoggars på Bergsgatan i Östersund.

Vi har blivit kontaktade av Linus ägare som vädjar till Er alla – HJÄLP dem genom att dela detta inlägg på facebook

Sune som äger hunden Linus som blev attackerad föll vid incidenten omkull, allt gick väldigt fort och Sune uppfattade inte att hans hund Linus var svårt skadad. Den unga kvinnan stannade kvar på plats och hjälpte upp Sune, sedan hon konstaterat att allt var lugnt avlägsnade hon sig från platsen.

Väl hemma förstod Sune att Linus inte mådde bra, det blev akut resa till veterinär men trots en tolv timmar lång behandling på djursjukhuset dog Linus på grund av inre blödningar och chocktillstånd. Revbenen var brutna och den angripande hundens tänder hade gjort stygga hål, skriver OP.se

Sune har genom media och facebook försökt komma i kontakt med den unga kvinnan vars hund attackerade Linus, men kvinnan har inte låtit ge sig till känna. Sune vädjar om att bli kontaktad av kvinnan, han vill henne inget ont utan bara få ett avslut på det som skedde. Han mår inte alls bra av situationen och tror att även kvinnan mår dåligt.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.