I Landskrona får hunden följa med in på kyrkogården

Från den 29 februari kommer det att bli lagligt att ta med sig kopplad hund in på kyrkogården i Landskrona.

Många hussar och mattar har säkert redan tagit med sig hunden för att hälsa på en näras grav, men nu blir det helt lagligt i varje fall i Landskrona där man väntar på att kommunalfullmäktige skall klubba ärendet den 29 februari. Detta förutsatt att hunden är kopplad.

Nu väntar vi på att alla andra kommuner skall följa efter.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 Response to I Landskrona får hunden följa med in på kyrkogården

  1. toktassarna skriver:

    I Linköping står det att man inte får rasta hunden på kyrkogården men jag ser ofta hundar där och själv sneddar jag över ett par gånger i veckan åtminstone med hundarna, i koppel och ser till att de inte kissar såklart. Jag har inte uppfattat det som förbjudet, betyder rastförbudskylten verkligen hundförbud?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.