Mycket ris och lite ros

Vi som skriver DOG NEWS har sammanlagt över 60 års erfarenhet av hundägandet och eller hunduppfödning. Vi har i över 9 års tid skrivit DOG NEWS helt utan lön, istället har vi gett Er läsare många chanser till fina erbjudanden och fina priser i våra tävlingar. 

Vi har få regler på DOG NEWS, ni läser gratis allt vad vi återger. Vi försöker vara så noggranna som möjligt i vår research, och återge nyheter och artiklar av så hög standard som möjligt. Men som för så många andra medier så smyger det in en groda eller två ibland.

Vad som gör oss ledsna är att en del folk väljer att läsa texten som fan läser bibeln och göra sina egna tolkningar, för att sedan skriva elaka kommentarer under blogginlägget, istället för att sända oss ett trevligt privat meddelande till tex dognews@hotmail.se och berätta att det är fel i texten eller att vi kanske borde titta över den. Nu är denna skara personer liten men som det heter ”ett ruttet ägg fördärvar hela kakan”. Man kan undra varför dessa personer läser om de nu anser att det vi skriver inte är bra?

Vi tvingades på grund av detta börja moderera alla kommentarer inne på DOG NEWS för flera år sedan, nu känns det som om vi måste börja med samma åtgärd på facebook sidan?

Visst vi tar gärna emot åsikter, men reglerna på DOG NEWS är, INGA PERSONLIGA PÅHOPP PÅ VARKEN LÄSARE ELLER DOG NEWS!

En liten ros eller två, för vår tid som vi lägger ned på DOG NEWS och på Er hade suttit gott, men i dagens värld är det allt för lätt att slå på käften än att säga att något är bra?!

Vi undanbeder alla elaka kommentarer till detta inlägg, spar på tangenterna, tack!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

 


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

12 svar på Mycket ris och lite ros

 1. Lotta Jidegren skriver:

  Jag måste bara få säga att gnällspikar och paragrafryttare finns överallt. Jag tycker ni gör ett otroligt bra jobb. Det är alltid intressanta inlägg som jag tycker är viktiga och upplysande. Tack alla.

 2. yorkielove skriver:

  Hej Dognews!
  Jag läser ofta era artiklar och vet att väldigt många gör det.
  Ang. kritik gillar folk att skriva oförskämdheter överallt, så de kan tro att det egentligen är de, som vet bäst.
  De lurar enbart sig själva.
  Hoppas ni inte bryr er om dessa individer. De är inte värda det.

  Celia

 3. Brita-Lena nelson skriver:

  Ni gör ett underbart bra jobb. Tack för att ni gör det så bra.🌹🌹🌹🌹🌹🐾🐾❤️❤️ Från mig & mina två Chi.

 4. Inger Karlsson skriver:

  NI är värda en stor bukett ROSOR för det fina jobb ni gör med denna blogg!! TACK!
  Fega människor finns överallt, sitta bakom en skärm och skriva elakheter kan dom men stå face to face vågar dom inte.
  Tycker ni gör rätt i att moderera alla inlägg, jag gör det själv på min hemsida för att slippa tråkiga inlägg i gästboken och på bilder. Inte för att jag fått utstå elaka inlägg men typ reklam för olika saker och såna där ”lånehajar” och inlägg med länkar som man inte bör klicka på, osv vill jag slippa sitta och radera.
  Tack för era intressanta bloggar, hoppas ni orkar stå emot elaka kommentarer och inte tar åt er!
  Inger & flocken ♥♥

 5. toktassarna skriver:

  De som är tysta är nöjda, det gäller (tyvärr) allt ideellt arbete, men man måste komma ihåg det. Och så länge de flesta är tysta är de flesta nöjda.

 6. Gnällspikar struntar vi i!
  Bloggen är synnerligen uppskattad o jag läser den dagligen utan att kommentera ! Alltså betyder ingen kommentar enbart positiv respons 🌹🌹🌹

 7. Susanne skriver:

  Gillar er sida och era artiklar och läser ofta och delar med mig till vänner. Ni gör ett superbra jobb och är värda all kred. Era artiklar gör skillnad! Tyvärr är det ju så att är man nöjd så glöms det av att berätta hur nöjd man/jag är. Så tack för ert fina proffsiga arbete 😀
  Gnällspikar finns det överallt, det tråkiga är att i våra nya media så är det så mycket enklare att kunna gnälla utan att egentligen ha vettiga belägg och framförallt framförs det hur otrevligt som helst . Tyvärr.
  Ni och era artiklar är toppen tycker jag!!

 8. Nasti Samoyed skriver:

  Va?! Men man kan bli så trött på människor! Vart jätteglad när jag hittade åt er, för jag visste inte att ni fanns förrän jag skaffade hund och snubblade in på eran blogg! Tycker att den är jättebra!
  Ni gör ett jättebra jobb med bloggen! Ta inte åt er av alla elakheter, det är bara små människor som skriver sånt!

 9. dognewss skriver:

  1 000 Tack för alla fina ord, Ni är GULD och det är för Er som vi skriver !!!!! Vi har även 2 sponsorer Vetzoo.se och Vitakraft som är stolta över oss och som vi är stolta över att få ha som sponsorer!

 10. Carina Jansson skriver:

  Ni ska ha så mkt rosor skickat till er <3 Och dessa paragrafryttare ser man i alla grupper.
  Jag läser alla era inlägg,med glädje, jag är mig mkt.
  Så ni är värda dussintals med gulddoppade rosor.

 11. Karin Becker skriver:

  Fortsätt skriv 🙂 massor av rosor till er på Dognews för all tid ni lägger ner. Ni är bäst!
  Hälsar Karin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.