TÄVLING – Vinn kopplet Leash-On

leash

Tävling där Du kan vinna kopplet Leash-On, känt från TV programmet Ullared – jakten på storsäljaren 2.

För att delta i tävlingen skall du besvara våra 2 frågor under och sända svaren tillsammans med ditt namn, din adress och ditt telefonnummer till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 14 april 2016. Vi har 3 koppel i potten och vinsten sänds till varje vinnare direkt från vår samarbetspartner.

  1. Hur mycket väger kopplet Leash-On?
  2. Varför vill just Du vinna kopplet?

 

Efter att avsnitt 3 av succéprogrammet ”Ullared – jakten på storsäljaren 2” precis sänts i Kanal 5 står det klart att vinnarprodukten är kopplet Leash-On. Leash-On har tävlat i stor konkurrens med 24 andra produkter i TV-programmet som är en tävling mellan olika entreprenörer och uppfinnare där vinsten är att få sälja sin uppfinning på Ullared, Sveriges största varuhus.

Peter Vilidu, Hovjägare, mottog priset tillsammans med Klas Forsberg och Alexander Cederschiöld, som båda är egenföretagare och även hjärnorna bakom produkten.

– För oss är detta en stor framgång efter 1,5 års intensivt jobb med utveckling och designarbete, säger Klas Forsberg.

Produkten har redan testats på flera håll och kommentarerna är positiva. Målgruppen för produkten är egentligen hundägare, men ett område där man länge haft ett stort behov av en produkt som denna är inom jakt:

– Detta är en bra idé, en produkt som vi jägare behöver till våra hundar, säger Leif Fredriksson, jägare.

– Om hunden skulle komma på villovägar eller om pass-skytten glömt kopplet hemma då är det här kopplet en dröm. Jag tror det här kan bli en storsäljare!
Peter Vilidu, är Hovjägare och en av personerna i teamet bakom Leash-On. Han är även en av de personer som länge efterfrågat en produkt som denna. Han är helt övertygad om produktens förträfflighet:

– Detta är egentligen en livförsäkring. Har man inte kopplat sin hund kan egentligen vad som helst hända. Hunden kan springa över en väg och bli överkörd. Detta är definitivt ett medel för att säkerställa säkerheten och dessutom har hunden alltid kopplet med sig!

Om produkten:

Leash-On är ett koppel som sitter inuti en liten behållare som sätts fast på hundens halsband. Behållaren är mindre än en pingisboll vilket gör att hunden enkelt kan bära med sig kopplet så att det alltid finns till hands. När man drar i den lilla flärpen kommer kopplet ut och hunden blir på ett snabbt och säkert sätt kopplad. Det är ett utmärkt sätt att kunna koppla sin hund utan att behöva bära med sig ett vanligt koppel vid olika aktiviteter som till exempel jakt, skogspromenader och löpning eller i båten, bilen eller om hunden springer bort. På kopplet finns även plats för telefonnummer.

Leash-On väger enbart 14gram och stör inte hunden.

Leash-On finns i fyra färger och är tillgänglig idag.

Leash-On är varumärkesskyddat och produkten har ett designpatent.

Läs mer på: www.leash-on.se

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på TÄVLING – Vinn kopplet Leash-On

  1. dognewss skriver:

    GRATTIS till Pernilla Wamsjö , Anette Söderman och Alex Junhager som alla vann varsitt Leash koppel som kommer med posten direkt från vår sponsor!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.