Malmö Charity Dog Walk – för djurfria forskningsmetoder!

dogwalk

På Försöksdjurens dag, söndagen den 24 april, samlas hundar och deras ägare i Malmö för att promenera till förmån för djurfria forskningsmetoder. Bakom arrangemanget står Forska Utan Djurförsök och Sveland Djurförsäkringar.

I samband med promenaden arrangeras även en insamling där de medverkande kan ta ställning för djurfria forskningsmetoder och bidra till utvecklingen av metoder som kan ersätta djurförsök.

  • Vi på Forska Utan Djurförsök arbetar med att påverka och stödja utvecklingen av djurfria forskningsmetoder. Malmö Charity Dog Walk är ett perfekt sätt att både ha en trevlig dag och samtidigt få möjlighet att berätta om oss och vårt arbete, säger Carina Franzén, kanslichef på Forska Utan Djurförsök.

Sveland Djurförsäkringar finns även på plats med hundfotografering, veterinärrådgivning och prova-på-agility där pengarna oavkortat går till Forska Utan Djurförsök.

  • Både vi och våra kunder värnar om djurs hälsa och välmående. Genom att arrangera Malmö Charity Dog Walk tillsammans med Forska Utan Djurförsök kan vi hjälpa utsatta djur och driva utvecklingen framåt, berättar Anette Henriksson, vd på Sveland Djurförsäkringar.

Information om evenemanget:

När: söndagen den 24 april kl 10-15, kl 12 arrangeras en gemensam promenad Plats: Malmö, Pildammsparken vid stora sjöns södra kantAktiviteter: Hundpromenad till förmån för djurfria forskningsmetoder. Sveland Djurförsäkringar är även på plats med hundfotografering, veterinärrådgivning och prova-på-agility till förmån för Forska Utan Djurförsök. Det är fritt att gå när man vill mellan kl 10-15, men klockan 12.00 arrangeras en gemensam hundpromenad i Pildammsparken.

Besök gärna vår eventsida på Facebook för de senaste nyheterna, bilder och information om antal anmälda, Malmö Charity Dog Walk

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.