Meaty Mellows – NY kladdfri hundgodis från VITAKRAFT

VitakraftNYannaons

Detta kommer bli vårt nya belöningsgodis, alla som följer oss vet att vi brukar ge Dog Stickies biff till våra hundar som belöning. Kan knappt vänta med att få prova dessa godisbitar, suveränt att ha i fickan då de är kladdfria!

Vitakraft kompletterar sitt sortiment av snacks, som inte bara övertygar genom en unikt luftig konsistens, utan också varken kladd eller sönderfall. Imponerande acceptans med hela 99,9% hos hundar! (Vitakraft Consumer Panel) Finns med Oxkött eller Fågel.

Köpes i din zooaffär eller utvalda mataffärer

I samarbete med Vitakraft – annons

vitakraft-logo-sh

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.