Djurskyddets utveckling i Sverige 2015

I en ny rapport som Jordbruksverket presenterar idag lyfts flera goda exempel på hur vi tillsammans, i hela värdekedjan, arbetar framgångsrikt för att utveckla och stärka svenskt djurskydd. Djurskyddsrapporten är ett komplement till den årliga redovisningen av länsstyrelsernas djurskyddskontroller som också presenteras idag.

Årets redovisning av länsstyrelsernas djurskyddskontroller för 2015

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Djurskyddets utveckling i Sverige 2015

 1. yorkielove skriver:

  Om man inte hade personliga erfarenheter av det s.k. Djurskyddet , skulle man säkert tycka att detta var positivt.
  Tyvärr kan man, som bekant, trixa med statistik som man vill för att luras.
  Djurskydd är förvisso något, som engagerar och alla i Sverige vill tro att Sverige är landet med ”världens bästa djurskydd”.
  Vilken kontrast mot verkligheten, där djurskyddet alltför ofta sköts av maktfullkomliga, outbildade djurens rätttjejer, med noll känsla för samarbete eller rättssäkerhet. Att de påstår att man kan överklaga deras beslut är ett hån. De administrativa domstolarna dömer till 90% till lst’s fördel och det beror INTE på att de är de sanna.
  Så många minst sagt tvivelaktiga beslut via avsaknad av tjänstemannaansvar, men med tolkningsföreträde överklagas öht inte eftersom djurägare f.d. Inte har råd eller uppfattar det meningslöst.
  Det öppna landskapet blir vidöppet i djur-och folkmängd eftersom gårdar läggs ned och svenskt kött och svensk mjölk ersätts av importerat.
  ”Världens bästa djurskydd” eftersom det snart inte finns några djur att skydda.
  Snälla, skydda Sverige från ”djurskyddarna!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.