HUGO & CELINE HUNDGLASS – NU ÄVEN HOS HEMGLASS

hundglass

Våra fyrfota-vänners favorit Hugo & Celine Ice Cream for Dogs, i unikt samarbete med Hemglass, kan sommaren 2016 erbjuda alla svenska hundar möjlighet att äta hundglass. Hugo & Celine hundglass kommer finnas till försäljning via Hemglass’ ordinarie turer och även via deras webbshop, med hemkörning.

Svenska bolaget Hugo & Celine AB är först i världen med att tillverka hundglass i smaker som hundar älskar. Hundglassen innehåller inget vitt socker, ingen laktos och inga läskiga tillsatsämnen. Hundglassen finns i tre olika smaker och grundreceptet baseras på laktosfri turkisk- och naturell yoghurt. De tre hunderbara smakerna på Hugo & Celine Ice Cream for Dogs är:

Lickin’ Liver – alla hundars favorit gjord med finaste oxlevern från spårbart svenskt slakteri
Slick Salmon – innehåller färsk laxfilé, direkt från fiskebåten ner i glassmaskinen
Magic Moose – med fettsnål älgfärs från Jägarförbundet, perfekt för både jakt- och cityhunden

– Vi är så supertaggade över att Hemglass skall sälja vår hundglass i hela Sverige och genom sin webbshop, vi kunde inte hitta en bättre distributionspartner, säger Sonja Catani, Chief Executive Crazy Dog Lady, som är grundare och delägare i Hugo & Celine AB. Vi har senaste året dagligen fått förfrågningar från hela Sverige, från hundälskare som vill bjuda sina pälsklingar på hundglass, men vi har inte klarat av att möta den stora efterfrågan och leverera över hela landet. Nu kan vi det – tack vare vårt unika samarbete med Hemglass. Det här är en exceptionell chans för oss att kunna tillgodose alla våra fantastiska kunders önskemål.

Hundglassen, som annars säljs i enskilda bägare, kommer finnas i specialframtagna 3-pack lådor i Hemglass’ bilar på alla deras ordinarie turlistor – så långt lagret räcker. Vill man beställa via Hemglass’ webbshop så får man hemkörning vid nästa utkörning, senast inom två veckor.

– För oss innebär samarbetet med Hugo & Celine AB något helt nytt; vi kan glass, Hugo & Celine kan hundglass. Att kombinera dessa två kunskapsområden och erbjuda en helt ny produkt i vårt sortiment känns väldigt spännande och nytänkande. Vårt mål är att tillgodose alla svenska familjer med glass och andra frysta produkter, nu kan vi även erbjuda de viktiga familjemedlemmarna; hundarna, glass. Säger Anders Bengtsson ansvarig för affärsutveckling på Hemglass i Sverige AB. Vi tror speciellt mycket på webbshoppen eftersom vi har en särställning i Sverige genom vårt unika distributionsnätverk för frysta produkter, att också sälja hundglass till alla engagerade hundägare känns helt rätt.

Hugo & Celine Ice Cream for Dogs kommer finnas i Hemglass’ sortiment fr.o.m juni 2016. Förhandsbeställningar kan göras via webbshoppen som nås via respektive företags hemsidor.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.