Fäst en termometer på hundburen

digital

Tips till alla hundägare, fäst en digital inomhustermometer på hundens transportbur då ni åker bil, så vet du exakt vilken temperatur hunden har i buren.

Fäst termometern på hundburen så att förbipasserande lätt kan se den från utsidan av bilen  (vilket du själv förstås ska ha koll på). En termometer kostar inte många kronor på tex Clas Ohlsson eller Jula, men det kan vara en billig försäkring för din hund.

Hunden har det BÄST hemma – ta bara med dig din hund om det är absolut nödvändigt då det är varmt ute! 

Även om du har AC i bilen kan det vara skönt för hunden att få ligga på en kylmatta

varmt

04a17839ca2a50a26b9820436795a5ebDOG NEWS Sveriges största hundblogg

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fäst en termometer på hundburen

  1. yorkielove skriver:

    Och ffa undvik att ta med hunden i bilen om det inte är ALLDELES nödvändigt!

  2. Susanne Holmene skriver:

    NEJ NEJ NEJ. Ge INTE sådana här råd!!! Hundägaren har INTE koll på temperaturen efter att hen varit inne och handlat i 30 minuter!! Och att då lägga över ansvaret på en förbipasserande att upptäcka en termometer och veta när just den hunden mår dåligt är ett vansinnigt råd!!! Tänk om ingen går förbi!! Vad tror du händer med hunden då? ”Ja men jag följde ju bara rådet fr Dognews och TRODDE att hunden hade det bra för trrmometern visade 20 gr när jag gick. Och så kunde ju vem som helst se termometern fr utsidan om det blev för varmt”.
    Ge INTE råd som kan leda till att en hund dör. Det är ansvarslöst. Informera hellre 20 ggr till om faran med hundar i bil på sommaren!!

    • dognewss skriver:

      Ok man kan tolka det på två olika sätt, vi skrev detta för att hundägaren ska förstå hur varmt hunden har det och för att förbipasserande inte skall slå in rutan i onödan ifall det inte är för varmt i bilen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.