Organisationen Dogs of Portugal, DOP, arbetar för att förbättra levnadssituationen för hundarna

Övergivna och misskötta hundar i Portugal kan få nya hem i Värmland. Linn Söderberg från Kristinehamn är kontaktperson för Organisationen Dogs of Portugal, DOP, som arbetar för att förbättra levnadssituationen för hundarna, skriver Sveriges radio.

Men Jordbruksverket VARNAR – UNDVIK ATT ADOPTERA HUNDAR från andra länder – de har stor förståelse för människors goda vilja att hjälpa hundar som far illa. Men det finns bättre sätt att hjälpa gatuhundar på än att flytta dem mellan länder.

Smittskyddsrisker

Djurskyddsrisker

Ekonomiska risker för köpare

Stötta organisationer på plats

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.