6 000 kronor i belöning – för att hitta Ladys plågoandar

lady

Foto privat facebook

6 000 kronor i belöning till den som kan identifiera killarna som troligen avsiktligt släppte loss två av sina så kallade kamphundar och lät dem attackera Lady under en promenad i Agnesberg i Göteborg.

Attacken pågick i flera minuter, det verkade som om killarna till de attackerande hundarna njöt av situationen och framförallt tränade sina hundar genom att låta dem gå loss på Lady.

EFTERLYSNING Två killar, troligen 25-30 år gamla som hänger ihop och har tillgång till en (troligen) rottweiler och två mindre muskelhundar.

Mer är hundra personer vi aldrig träffat har skänkt pengar till belöning och Ladys vård. Det har swishats så mycket pengar att vi sätter belöningen till 6000kr. Ladys omedelbara veterinärkostnad är betald. Ladys framtida fysiska vård (borttag av drän, stygn och eftervård) är finansierad. Hundvänner i hela Sverige (och från Spanien) har skänkt tillräckligt för att förutom belöning och Ladys vård kan vi göra mer.

Idag startas med hjälp av er grundplåten till ”Ladys hjälp”. De pengarna som blir över efter belöningen och Ladys vård kommer användas till att hjälpa andra hundar i det läget Lady varit. De hundar som behöver hjälp med sig själva eller kommunikationen med omvärlden kan få det hemma hos Lennart med hjälp av Lady. Om ni och er hund behöver hjälp hemma hos Lennart men inte har råd…så betalar ”Ladys hjälp” så långt det räcker. Har ni råd så fyller ni på kassan i Ladys hjälp. Tills vidare är det bara att swisha 0769-266822 och märka det med ”Ladys hjälp”.

Ladys hjälp är permanent och kommer finnas så länge hemma hos Lennart existerar, skriver Lennart Bengtsson på facebook

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.