Göteborg får nytt hundcafé

färjenäs

Eriksberg i Göteborg kommer inom kort att få ett alldeles eget café där hundar är välkomna. Det är Lisa och Susannas gemensamma dröm som kommer att gå i uppfyllelse med det nystartade cafét.

I närområdet bor det ca 600 hundar, tänk er vilken lycka för alla hundälskare, nu kan de ta en fika och njuta av den tillsammans med sin hund. Det låter lika romantiskt som taget ur Lucy Dillons böcker om hundar, och kanske kommer ett hundpensionat att startas i det nybildade företagets regi.

Klassiskt arbetarkafé i anrik miljö sedan 1906. Rejäla klassiska mackor som ägg och sill, varma mackor med ägg, bacon, korv men också köttbullar och mera kan man få. Det här är ett fik där man serverar vanligt svenskt kaffe, varm choklad och espresso. Specialitet Toscatårta, beskrivs cafét av dagens ägare. Mycket kommer att bestå men då hundarna marscherar in kommer en ny gedigen meny för allas fyrbenta älsklingar

Miljön är magnifik. Färjenäsparkens stora strövområde helt nära Älvsborgsbrons fäste på Hisingen är lummigt grönskande och rymmer bland annat en av Göteborgs största lekplatser. Bara 100 meter från älven, i ett hus som byggdes 1894 och som hyst ett café sedan 1906, ligger det som har goda chanser att bli alla hundägares och promenadälskares nya mötesplats och smultronställe: Färjenäs Café, så beskriver GP Färjenäs Café i sin artikel om det nya hundcafét som öppnas inom kort

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.