Åter en hundattack i Skövde

hundattack

Det har inte ens gått en vecka sedan Johanna Toftbys hundvalp blev attackerad av en annan hund i Skövde, i helgen blev en man biten i armen och fick föras med ambulans, alldeles nära där Johannas valp blev attackerad.

Det var Matfestival i helgen i Skövde, Sture tog sig en promenad och njöt av evenemanget, utanför en restaurang mötte han två personer med var sin stor hund. Sture beskriver hundattacken med egna ord:

Det var inte så att jag stötte emot dem eller något och hunden var kopplad. Men från ingenstans hoppade den på mig och det gjorde både väldigt ont och gjorde mig rejält chockad.

Sture har polisanmält händelsen och efterlyser nu vittnen eftersom hundägaren inte gav några kontaktuppgifter och inte heller kontaktat honom som han bad om.

Sture säger till sla.se:

även om skadan har gjort rejält ont är det framför allt det psykiska lidandet som har varit störst. Jag har blivit väldigt illa berörd av det här plågsamma traumat. Dessutom har jag tvingats lägga så mycket tid på vårdbesök och kontakt med bland annat försäkringsbolaget och polisen som blir väldigt påfrestande.

Sprid inlägget och HJÄLP Sture att få kontakt med hundägaren

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.