Spel och hundar är en bra kombination

Spel och hundar är en bra kombination Det är faktiskt vetenskapligt bevisat att vi blir gladare av husdjur och det råder inga tvivel om att spel gör livet roligare att leva så vad kan bli bättre än kombinationen hundar och spel? Faktum är att det finns en massa spel som har hundmotiv och dessa kommer man åt via mobilen eller en vanlig dator med internetuppkoppling. Här är några exempel på spel som kan ge dig lite extra glädje om du hyser stor kärlek till vovven.

Brädspel och kortspel

Det finns gott om fina bordsspel med hundmotiv. När du surfar ut på nätet för att spela på eurojackpot så kan du passa på att beställa ett fint luffarschack med hundar och ben, eller varför inte en helt vanlig kortlek med hundmotiv? Det här är spel som man alltid får användning av och som även kan vara fina som prydnader. Ett ovanligt luffarschack gjort i fina material kan man ju ställa fram på hyllan som en dekoration som även fungerar som kul sällskapsspel då man får gäster.

Enklare spel som kortspel och brädspel har man användning av oftare än vad man tror. Det här är inte bara spel för barn utan även för vuxna. Med hundar som motiv så blir man på gott humör bara av att se spelet stå på hyllan i väntan på nästa speltillfälle.

Lek tillsammans med hunden Det är inte bara vi människor som tycker om att leka och spela. Vi vet att hundar kan lära sig många olika saker, till och med grammatik! Det är detta som gör att man kan leka många olika lekar med hunden både inomhus och utomhus. En regnig eftermiddag så kan man gömma en bit ost i huset och sedan låta hunden spåra denna. Det här är en lek som är kul både för vuxna, barn, och fyrbenta.

Det finns faktiskt videospel för hundar som har särskilda konsoler som hunden kan hantera. Men det här är kanske lite överkurs då de flesta fyrbenta är nöjda med lite hundbasket eller att helt enkelt följa med i glädjen då de tvåbenta spelar brädspel.

Spel på nätet

Det finns en massa gratis spel online som har hundmotiv. Det här är olika typer av spel som fungerar på datorer såväl som på mobila enheter. När man får en liten stund över på jobbet så kan man fiska fram hundspelet och på några få ögonblick bli på gott humör igen. En del hundspel är komiska medan andra handlar mer om att ta hand om jycken på rätt sätt. Det finns också helt vanliga casinospel som slots som har hundtema och som inte har så mycket med själva hunden att göra utan mest använder sig av motivet för att skapa en glad känsla och bättre underhållning.

 

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera