Se filmen – Räddades efter 9 dagar från rasmassorna

Se filmen där hunden Romeo räddas från rasmassorna efter den fruktansvärda jordbävningen i Italien.

Några brandmän hörde skall när de hjälpte ett par att hämta ägodelar ur ruinerna av ett bostadshus i byn Amatrice. Skallen tillhörde parets Golden retriever Romeo, som hade varit begravd under rasmassorna sedan jordbävningen den 24 augusti.

Räddningsarbetarna började genast flytta murverk från platsen som skällandet kom från och otroligt nog fick de ut honom. Han var i ganska bra skick och sörplade i sig lite vatten och kunde sedan återförenas med ägarna, som hade gett upp hoppet om att hitta hunden vid liv.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.