Övergiven hund fick vänta 10 dagar på hjälp

saddog

Hunden på bilden har inget med inlägget att göra

I början av september tog länsstyrelsen i Sörmland emot två anmälningar om misstänkt vanvård av en hund. Efter uppgifter om att hundägaren vistades på sjukhus beslutade länsstyrelsen den 14 september – tio dagar efter den första anmälan – att göra en tillsyn i mannens bostad, skriver SVT

Husse låg på sjukhus och hunden var lämnad totalt utan tillsyn, hunden överlevde genom att bita hål på förpackningar av mat. Då länsstyrelsen kom på besök 10 dagar efter att första anmälan inkommit, hittade de den övergivna hunden levandes i total misär i sitt eget kiss och avföring. Hunden omhändertogs omedelbart.

Frågan är: VARFÖR DRÖJDE DET INNAN LÄNSSTYRELSEN KOM OCH HJÄLPTE HUNDEN?

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.